دوره آموزشی فاقد امتیاز ویژه

📚آموزش  
‌ 

📢 اطلاعیه شماره ۲۳، برگزاری کارگاه آموزشی حضوری (تئوری، عملی)، فاقد امتیاز ویژه (خدمات برجسته)، با همکاری گروه پژوهشی پایش هوایی دانشگاه رازی 

عنوان:  * دوره آموزشی نقشه برداری با استفاده از پهباد  *
 
مدرس: جناب آقای مهندس فردین مرادی 
 
زمان: روز های پنج شنبه و جمعه 
 
مورخ ۴ و ۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ 
 
تئوری و کارگاهی، ساعت ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ 
 
عملی و میدانی، بعدازظهر جمعه  
 
 
هزینه: رایگان  
(هزینه دوره با توجه به کاربرد و اهمیت آن از محل منابع آموزشی و پژوهشی سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه تامین گردیده است) 
 
مکان: باغ ابریشم، دانشگاه رازی، کتابخانه مرکزی طبقه دوم سالن آمفی تئاتر ارتباط با صنعت. 
 
توجه: خواهشمند است اعضای محترم رسته نقشه برداری حضور فعال داشته باشند. حضور همکاران  علاقمند از دیگر رسته ها بلامانع است. 
 
⚡️روابط عمومی سازمان نظام مهندسي معدن استان کرمانشاه

 

 


دوره آموزشی خدمات برجسته

📚 آموزش

📢 اطلاعیه شماره ۱۸، برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت حضوری (۳۲ساعت)، دارای امتیاز ویژه (خدمات برجسته) برای اعضاء کارورز رسته پی جویی و اکتشاف

عنوان: *# مبانی زمین شناسی و اکتشافات کاربردی#* 

هدف: آشنایی با مبانی زمین شناسی 

مدرس: جناب آقای دکتر بهنام سخاوتی 

زمان: ۱۱ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال ۱۴۰۱

روزهای یکشنبه ساعت ۱۴ تا ۱۸

آخرین مهلت ثبت نام: ۱۰ دی ۱۴۰۱

مبلغ شهریه: ۲۰۰،۰۰۰ تومان

نحوه ثبت نام: سامانه سنم (برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید)> نام کاربری: شماره عضویت، رمز: کدملی> بخش آموزش> ثبت نام دوره> پرداخت آنلاین

مکان: سالن جلسات سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه 

🔔 توجه مهم: علاقمندان به شرکت در این دوره از سایر رسته ها نیز می توانند با ثبت نام از طریق تماس با شماره ۳۸۲۱۴۷۹۰ به صورت رایگان بدون امکان اخذ امتیاز شرکت در دوره های خدمات برجسته و صرفا به منظور دانش افزایی، بهره مند گردند.



نظارت بر واحدهای معدنی و صنایع وابسته

جلسه مدیر کل، معاونین و کارشناسان اداره کل استاندارد استان کرمانشاه با رئیس و اعضاء سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه


دکتر مهدی حسین پور مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت:مطابق بند 3 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازمان مرجع رسمی حاکمیتی در کشور می‌باشد که عهده‌دار سیاستگذاری، حسن نظارت و هدایت نظام استاندارد و اطمینان‌بخشی به کیفیت کالاها و خدماتی است که در داخل کشور تولید یا ارائه و یا به کشور وارد و یا از کشور صادر می‌شود. لذا این سازمان بعنوان مدعی العموم کیفیت در حوزه فنی و خدمات بعنوان یک نهاد نظارتی ورود پیدا می کند.
 

ایشان تصریح کرد: معادن تأمین کننده مواد اولیه مورد نیاز بسیاری از صنایع بوده و در امر خودکفایی صنعتی، ایجاد اشتغال مولد و افزایش تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه یک کشور نقش بسزایی دارند. به نظر می رسد با استاندارسازی بتوان در کوتاه مدت وضعیت اقتصادی بسیار از معادن را اصلاح کرد.
دبیر شورای استاندارد استان در ادامه پیشنهاداتی را در خصوص همکاری و ایجاد تعامل بیشتر با سازمان نظام مهندسی ارائه دادند:

  •  افتتاح دفتر استانداردسازی در سازمان نظام مهندسی معدن در استان کرمانشاه
  •  توسعه فعالیت های آزمایشگاه مکانیک خاک موجود و استفاده از ظرفیت آن برای تعیین ماهیت کالاهای صادراتی در مرز شوشمی که عمده کالاهای صادره از آن ساختمانی و معدنی است
  •  ایجاد کلینیک معدنی با تمرکز بر فعالیت های استاندارسازی
  •  همکاری در زمینه آموزش و تدوین استاندارهای ملی در حوزه صنایع معدنی که سبب یک برانگیختگی کلی در این زمینه شود
  •  همکاری در زمینه آموزش و تدوین استاندارهای ملی در حوزه صنایع معدنی که سبب یک برانگیختگی کلی در این زمینه شود
  •  انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل استاندارد و سازمان نظام مهندسی معدن و معرفی یک نفر مسئول جهت پیگیری اجرای تمام بندهای آن
  •  آمادگی این اداره کل در برنامه ریزی ، تضمین، کنترل کیفیت و آموزش با سازمان نظام مهندسی معدن

 

در ادامه جلسه سرکار خانم دکتر دارابی معاون استانداردسازی و آموزش اداره کل در مورد اهمیت مشارکت فعال و موثر اعضاء نظام مهندسی در تدوین استاندارهای ملی و بین المللی توضیحاتی را ارائه نمودند و به منظور ترویج فرهنگ استاندارد، نحوه معادل سازی استاندارهای بین المللی با ملی را از سامانه مربوطه آموزش دادند. وی در ادامه افزود:در کشور بیش از 88 هزار محصول و خدمت ارائه می شود که تعداد استاندارهای تدوین شده برای آنها بسیار کمتر از این میزان است و مطابق بند 24 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن،لازم است که در این زمینه تلاش بیشتری گردد.
سپس آقای مرادی سرپرست معاونت ارزیابی انطابق اداره کل نیز در مورد اهمیت مواد خام معدنی از جمله قیر و سنگدانه مورد مصرف در بتن و لزوم رعایت و اجرای استاندارهای موجود تاکید کرد و به منظور همکاری بیشتر از سازمان نظام مهندسی معدن دعوت نمود که در موارد اهمیت دار، جهت تدوین و رعایت استاندارهای اجباری پیشنهادات خود را به این اداره کل ارائه نمایند.
در پایان این جلسه نیز رئیس و اعضاء سازمان نظام مهندسی معدن، به ارائه نظرات خود در این حوزه پرداختند و بمنظور ایجاد زمینه های همکاری و بهره گرفتن از پتانسیل سازمان و اعضاء در نظارت بر واحدهای معدنی و صنایع وابسته پیشنهاداتی را مطرح نمودند.


زیر پورتال استاندارد کرمانشاه 👇

 


برگزاری بازدید میدانی دوره آموزشی اصول استخراج و فرآوری سنگ های تزئینی و نما

 

📚 آموزش

📢 گزارش بازدید میدانی دوره آموزشی اصول استخراج و فرآوری سنگ های تزئینی و نما

در این دوره آموزشی تعداد 30 نفر از شرکت کنندگان و علاقمندان عضو سازمان، از معدن سنگ تزئینی شهاب سنگ و کارخانه های سنگ بری پامچال غرب و متاع سنگ بازدید به عمل آورده و جناب آقای مهندس اشکان یزدانی مدرس دوره در خصوص نحوه استخراج و فرآوری سنگ های تزئینی و نما و مباحث مرتبط، توضیحات علمی کامل ارائه و در ادامه جناب آقای دکتر بهنام سخاوتی عضو هیئت مدیره و مسئول آموزش سازمان نظام مهندسی معدن استان در خصوص ویژگی‌های زمین شناسی ناحیه ای و پیشینه مطالعات منطقه، توضیحات تکمیلی ارائه فرمودند.

⚡️روابط عمومی سازمان نظام مهندسي معدن استان کرمانشاه 


دوره آموزش خدمات برجسته

📚 آموزش

📢 اطلاعیه شماره ۱9، برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت حضوری (۳۲ساعت)، دارای امتیاز ویژه (خدمات برجسته) برای اعضاء کارورز رسته پی جویی و اکتشاف

عنوان: *#روش های تجزیه و آنالیز نمونه های معدنی#* 

هدف: آشنایی با روش های تجزیه و آنالیز نمونه های معدنی 

مدرس: جناب آقای دکتر سجاد افضلی 

زمان: ۱۲ بهمن تا ۴ اسفند ماه سال ۱۴۰۱

روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ساعت ۱۴ تا ۱۸

آخرین مهلت ثبت نام: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

مبلغ شهریه: ۲۰۰،۰۰۰ تومان

نحوه ثبت نام: سامانه سنم (برای ورود به سامانه اینجا کلیک کنید)> نام کاربری: شماره عضویت، رمز: کدملی> بخش آموزش> ثبت نام دوره> پرداخت آنلاین

مکان: سالن جلسات سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه 

🔔 توجه مهم: علاقمندان به شرکت در این دوره از سایر رسته ها نیز می توانند با ثبت نام از طریق تماس با شماره ۳۸۲۱۴۷۹۰ به صورت رایگان بدون امکان اخذ امتیاز شرکت در دوره های خدمات برجسته و صرفا به منظور دانش افزایی، بهره مند گردند.



🔖 جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه 1401 سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه
تاریخ انتشار: 31 خرداد1401
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه 1401 سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه در تاریخ 1401/03/30 در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمانشاه برگزار گردید.
🎙روابط عمومی سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه

 


جلسه هم اندیشی چگونگی تهیه طرح‌های اکتشاف و گزارشات پایان عملیات اکتشاف

تاریخ انتشار: 16 تیرماه 1401

✅ جلسه هم اندیشی چگونگی تهیه طرح‌های اکتشاف و گزارشات پایان عملیات اکتشاف در سالن جلسات سازمان صمت با حضور اعضای دارای پروانه اشتغال در رسته پی‌جوئی و اکتشاف، اعضای نقشه برداری، کارشناسان سازمان صمت. ریاست سازمان ضمن خیر مقدم به حاضرین نقطه نظرات سازمان را به سمع و نظر اعضاء رساند.
🎙روابط عمومی سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه


کلیپ

 


🔖 بازدید یک روزه اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه از معدن بیتومین گراوه



📽️ سفری به قصرشیرین و معادن آن

💎 معدن قیر طبیعی گراوه
معدن قیر طبیعی گراوه واقع در قصرشیرین با ذخیره حدود 170 هزار تن در سال است؛ این معدن یکی از معادن قدیمی قیر طبیعی به شمار می رود که از سال 1322 کار خود را آغاز کرده است.

ذخیره این معدن در عمق 10 تا 30 متری از سطح و با شیب رو به جنوب و ضخامت 3 تا 7 متری قرار دارد؛ در حال حاضر این معدن به صورت روباز در حال استخراج است و در سال های گذشته همواره به عنوان بهترین معدن قیر طبیعی کشور از نظر روش مهندسی و فنی و کیفیت معدن کاری انتخاب شده است.

این معدن جزو معدن سرمک است که مواد معدنی آن پس از استخراج، برای فرآوری به کارخانه ای در بخش بیستون کرمانشاه که دارای امکانات فرآوری برای قیر طبیعی است، برده می شود.
طی سال های گذشته در شرکت معادن سرمک با استفاده از  به روزترین فناوری های روز دنیا، قیر طبیعی از معدن گراوه قصرشیرین استخراج و در کارخانه «فرآوری و تولید پودر میکرونیزه بیستون کرمانشاه» فرآوری می شود. این واحد فرآوری قیر طبیعی به عنوان بزرگ ترین تامین کننده واحدهای قیر و ایزوگام در کشور و همچنین صادرکننده این محصول شناخته می شود.

 


📽️ سفری به قصرشیرین و معادن آن ✒️بخش دوم

💎 کارخانه گچ قصرشیرین

گچ ماده است معدنی ، سفید رنگ که از معادن مخصوص به خود استخراج می گردد، سنگ گچ سفید بوده و از مواد کلسیم دار می باشد.گچ یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان سازی دارد.

یکی از کاربرد مهم گچ در صنعت گچ بری می باشد که در ایران جایگاه ویژه ای دارد.یکی از گچبری های بسیار معروف کاخ نیشابور می باشد.هنر گچبری به دوره سلجوقی و ایلخانی باز می گردد.

📎مصارف گچ                               📎گچ بری
📎ملات سازی                              📎مجسمه سازی
📎گچ و خاک                               📎ریخته گری
📎سفید کاری


پس از استخراج سنگ گچ از معدن مربوطه، ابتدا در ابعاد کوچکتر (تا 25 میلیمتر) خرد شده و سپس در کوره های دوار حرارت داده می شود که در این فرایند آب مولکولی در سنگ گچ خام تبخیر شده و پس از خنک کاری و عملیات آسیاب محصول بصورت بسته بندی در پاکت و یا فله ای بارگیری میشود از گچ فوق میتوان پانل های گچی و یا بلوکهای گچی ساخت که در صنایع مصالح جدید ساختمانی درحال گسترش می باشد .
 


کلیپ

 


🔖 بازدید یک روزه اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه از کارخانه گچ قصرشیرین



گزارش بازدید اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه از معادن سنگ آهن شمس آباد و واحد خردایش، معدن زیرزمینی سرب و روی امارت و واحد تغلیظ و کنسانتره لکان

گزارش بازدید اعضای سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه از معدن سنگ آهن شمس آباد و واحد خردایش سنگ آهن شمس آباد شازند ، استان مرکزی

در این بازدید آموزشی تعداد 40 نفر از شرکت کنندگان و علاقمندان عضو سازمان، از معدن سنگ آهن شمس آباد و واحد خردایش معدن بازدید به عمل آورده و بازدیدکنندگان به صورت کامل با محیط کار معدن و نحوه استخراج و فرآوری سنگ آهن و مباحث مرتبط آشنا شدند، همچنین توضیحات علمی کاملی توسط مسئولین معدن ارائه و در ادامه جناب آقای مهندس خالدی ریاست محترم سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه در خصوص ویژگی‌های زمین شناسی روش های استخراج و فرآوری، توضیحات تکمیلی ارائه فرمودند.

برای دانلود فایل گزارش بازدید علمی اینجا کلیک کنید

 





گزارش  بازدید از معدن زیرزمینی سرب و روی امارت و واحد تغلیظ و کنسانتره لکان شازند ، استان مرکزی
روز 28 آبان ماه 1402 جمعی از اعضای نظام مهندسی معدن استان کرمانشاه از معدن زیرزمینی سرب و روی امارت در شهرستان شازند، استان مرکزی بازدید کردند. در این بازدید اعضای سازمان با تونل های استخراج  و سینه کارهای معدن، محل دپوی مواد معدنی و کارخانجات تلغیظ و کنسانتره لکان آشنا شدند، مدعوین با فرایند تولید از مرحلۀ ماده معدنی خام تا سرب و روی فرآوری شده آشنا شدند. در این برنامه همچنین اقداماتی که بخش حفاری زیرزمینی صورت گرفته بود توسط مسئولین مجتمع تشریح شد و اعضای سازمان با ویژگی های فنی این معدن آشنا شدند.


6.1.8.0
گروه دورانV6.1.8.0